missy
DSC_0123
67609304_499668057509867_979677199789457408_n
20200605_190829
20200522_185841

TRIMSALON

 

U kan bij ons terecht voor de verzorging van uw hond op professioneel niveau.

Wij garanderen dat alle technieken die wij gebruiken volgens de ethiek van ons beroep toegepast worden.


Wij zoeken samen met U naar de snit die best bij uw hond past, zonder schade te bezorgen aan zijn vacht.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook heel vlug uitwendige medische problemen opsporen. Wij zullen U daarover voldoende informeren zodat U tijdig uw dierenarts kunt raadplegen hierover.


Na jaren aktief te zijn als gedragstherapeut en hondentrainers hebben wij de nodige ervaring om het gedrag van uw hond in te schatten en op een professionele manier om te gaan met uw hond op tafel en desnoods zijn gedrag te hervormen en trainen zodat zijn verzorgingsbehandeling een succes wordt.


Wij gebruiken steeds verzorgingsproducten die geschikt of noodzakelijk zijn voor de specifieke vacht van uw hond.

Wij informeren u graag over de verzorgingsproducten die U best thuis gebruikt voor zijn optimale dagelijkse verzorging

 

                 INTAKE-gesprek voor nieuwe klanten.

 

 

Wordt u graag klant bij ons ? Dan vragen wij eerst een intake gesprek.  Hier bespreken wij al uw noden en wensen alsook onze werkwijze en verwachtingen.  Op deze manier kunnen we bouwen aan een duurzame relatie voor de professionele verzorging van uw hond.

Op deze manier krijgt u alle correcte info en kennis over de vachtsoort van uw hond, welke materialen u thuis dient te gebruiken,...

Voorzie hiervoor 30 min.

Prijs:€30

 

Tijdens de behandeling

 

 

De verzorging van uw hondje neemt uiteraard een tijdje in beslag.  U kan wachten in onze onthaalruimte, genieten van ons buitenterras, een uitgestippelde wandeling doen in de natuur,... Of wij bellen U gewoon op als uw hondje klaar is.ANDY SCHOLLAERT


stapte in het vak reeds in 1995. Sindsdien draait de drijfveer op volle toeren. Zijn interesse was vooral te vinden in het plukken van ruwharige rassen.

Het succes groeide op nationale en internationale trimkampioenschappen. De kunst van het vak groeide zelfs zo dat hij de laatste 5 jaar aan deelnames van Europese trimwedstrijden hem geen podiumplaats meer ontging.


Ook hondengedrag was één van zijn passies.

Na het volgen van diverse scholingen en cursussen richtte hij zijn eigen gedragscentrum op. Vooral gedrags-begeleidingen en opvoedingscursussen met oog op positieve versterking waren zijn troeven.

Hij was jaren docent/jury aan opleidings-centra te Ukkel, Asse, St-Niklaas, Gent,…en geeft nu demo's, workshops in hun eigen opleidingscentrum voor  professionele hondentrimmers 

   

                   Extra's en Wellness

   

   

  Bekijk zeker ook onze extra services die we kunnen aanbieden als extra bij de standaard verzorging zoals:

  tandverzorging, massages, ledigen anaalzakjes, IR cabines, ...  WENDY SCHELLENS


  gespecialiseerd in kniprassen zoals Poedel, Bichon Frisé, Maltezer, Shih-Tsu,…
  Ze was verzot op hondjes verzorgen en aankleden sinds ze 10 jaar oud is. Niet weg te slaan op de hondenschool waar ze met haar Berner Sennen en Briard aktief was. Ze startte haar opleiding als hondenkapper in 2000 en was meteen gebeten door de microbe. Al snel ging ze zichzelf bijscholen en stage lopen bij gerenommeerde trimsalons om zoveel mogelijk kennis op te doen. Op die manier leerde ze ook haar echtgenoot Andy kennen. Die gedeelde ambitie werd al snel een passie voor het vak en resulteerde in het succesvol deelnemen aan nationale en internationale knipwedstrijden. Wendy reisde Europa door om zich bij te scholen bij toptrimmers en voornamelijk te specialiseren in verschillende kniprassen zoals Poedel, Bichon Frisé, Maltezer, Shih-Tsu… Ook is zij trotse fokker van witte koningspoedels die reeds generaties bekend zijn over gans Europa en wordt zij gevraagd als docent/coach/productspecialist in binnen- en buitenland.