DSC_0056
DSC_0034
DSC_0052
dogmassage
maxresdefault

WELLNESS & EXTRA BEHANDELINGEN

Wij staan niet enkel in voor knip of trimbeurt van uw hond,U kan bij ons ook terecht voor een Wellness beurt of extra verzorgingsbehandelingen.  INFRA-ROOD CABINES

Onze cabines bieden een combinatie van infra-rood, chromotherapie en negatieve ionentherapie. Dit om het welzijn van uw hond te optimaliseren, of pijnlijke gewrichten, spieren... te reduceren.
Uitermate aangewezen bij: artrose, reuma, pijnlijke hernia's, heup dysplasie, groeipijnen, blessures, na operatie's, beschadigde kruisbanden, stress en nervositeit, kalmeren van getraumatiseerde dieren,...


De medische werking van Infra-rood licht is bij mensen al vele jaren bekend. Vanaf nu kan ook uw hond of kat op 100% veilige wijze genieten van deze therapie.


Bloedsomloop wordt gestimuleerd, het immuunsysteem wordt sterker, afvalstoffen worden beter afgevoerd, zij ontspannen, stijfheid en pijn vermindert en kan zelfs helemaal verdwijnen. U krijgt een vluggere genezing en celregeneratie en een verhoogde metabolische activiteit.


INFRA-ROOD REVALIDAITE THERAPIE


Duurtijd : 45 minuten


Aangewezen behandeling : 1 x week


Prijs : 25 €OZON SPA JACUZZI BAD


is effectief omdat het hydro-massage en ozonwater gebruikt om stress te verlichten, fysieke vermoeidheid weg te wassen, gewrichten en spieren te ontspannen en huid en vacht te behandelen. Ozon is het meest krachtige en snelwerkende oxidatiemiddel dat de mens kan produceren en oxideert alle bacteriën, schimmels en gistsoorten, organisch materiaal en virussen


HYDRO-CIRCULATIE 

een jacuzzi spa behandeling van 30 minuten om de bloedcirculatie te reactiveren.

Geschikt voor oudere honden, honden met overgewicht, of honden die niet veel bewegen.
Uw hond kan handdoek droog mee naar huis, of u kunt deze behandeling combineren met infra-rood therapie voor een totale behandeling


Aangewezen behandeling = 2 x maand

Prijs : 35 €


HUID HERSTELLENDE OZON HYDRO THERAPIE

met zijn sterke antibacteriële functie wordt ozonwater gebruikt om een breed scala van huid- en haaraandoeningen te behandelen.

Atopie (huidproblemen door allergie), psoriasis, bacteriele huidproblemen, schimmelinfecties, gisten (malasessia), endocrinologische huidproblemen (Cushing), alopecia, seborroe,…
Bij deze 25 minuten durende, zuiverende behandeling gaat door de combinatie van de ultra fijne bubbels en het ozonwater de werking tot diep in de huid en dienen geen extra medicinale shampoo’s gebruikt te worden. In veel gevallen is medicatie zoals anti-biotica, zalven of medicinale shampoo’s niet meer nodig. Deze behandeling kan ook preventief ingezet worden bij gevoelige patienten.
Uw hond kan handdoek droog mee naar huis, of u kunt deze behandeling combineren met Gele Chromotherapie.


Aangewezen behandeling = 1 x week
Preventieve behandeling = 1 x maand

Prijs : 30 €


ANTI-RUI BEHANDELING 50 – 70 €

Door de 30 minuten durende Spa behandeling zuigen de oude, poreus geworden, haarzakjes zich vol met water waardoor ze makkelijker loslaten.

De haarzakjes van nieuwe haren zijn nog niet poreus waardoor deze gespaard blijven. Na de Spa behandeling wordt de vacht uitgeblazen met een waterblazer met een kracht van meer dan 90s/m waardoor alle losse haren verwijderd worden.


Aangewezen behandeling = 2 weken na elkaar
Extreem behandeling = 5 weken na elkaar

€ 50,- tot € 70,-

ONTSPANNINGSMOMENT


Is uw hond bang of stressvol om naar het trimsalon te komen?

Doe hem een plezier en bied hem een extra 30 minuten ontspanningstijd !
Honden zijn immers geen mensen ! Het blijven dieren die liever in het bos ravotten, overal snuffelen of languit op de bank liggen dan uren stil te staan bij de kapper om aan hun lichaam gefrut te worden. Iedere hond heeft zijn minst favoriete onderdeel van de behandeling. Soms is het alleen het nagels knippen, of alleen het drogen van de vacht. En soms is de hele behandeling even spannend. Elke hond is anders en gaat anders met spanning om. Uiteraard zijn er ook honden die dit allemaal heerlijk vinden
Wij doen ons uiterste best om de noodzakelijke trimbeurt met zo min mogelijk stress te laten verlopen bij alle honden die hier komen. Maar U kan daar nog iets extra’s aan toevoegen om het nog aangenamer te maken. Bij het boeken van een extra ontspanningsmoment gaan wij op zoek naar beste ontspanningsvorm voor uw hond.  Dat kan een massage, chromotherpie,...zijn die wij toepassen op de momenten waar uw hond het meeste baat bij  heeft.  Voor tijdens of na de trimbeurt.


Prijs : 25 €TANDVERZORGING


Wees tandplak en tandsteen voor.  Wij voorzien poetsbeurt, indien uw hond dit toelaat.

Door de tandverzoring op heel regelmatige basis te herhalen, kunt u de drastische reiniging onder anesthesie bij uw dierenarts voorkomen. 

 Mocht er teveel tandsteen aanwezig zijn, zullen wij u eerst doorverwijzen naar uw dierenarts.


Prijs : 15 €