missy
DSC_0123
67609304_499668057509867_979677199789457408_n
20200605_190829
20200522_185841

ADVIESBUREAU

 

Dierenwinkels of zelfs fokkers hebben niet altijd de deskundige en praktische kennis om de juiste info te verschaffen over de verzorging van uw (toekomstige) hond.

Ook het internet staat vol met amateuristische, verkeerde informatie en fabeltjes !! !!


Wij maken graag een afspraak om een antwoord te geven op al uw vragen.CONSULTATIE: VACHTPROBLEMEN en VACHTCONDITIE


Onze belangrijkste doelstelling bij GROOM-EXPERT is het oplossen van vachtproblemen.  Dit kan varieren van overmatig haarverlies of veelvuldige klitvorming tot herstellen van kapotte vacht en in de juiste conditite brengen van de vacht.  Wij hebben heel veel ervaring in het behandelen van vachten en waar nodig zullen wij ook uw dierenarts raadplegen. 


Wij zullen steeds eerst een analyse maken van de huidige staat en zoeken naar de oorzaak van het probleem.  Pas daarna kunnen wij een juiste diagnose stellen en doelgericht uw probleem aanpakken.  U krijgt steeds een op maat gemaakt behandelingsschema.  Indien nodig kunnen wij de behandeling voor U uitvoeren of leren wij U aan hoe het behandelingsschema toe te passen.


Wij laten U uiteraard niet aan uw lot over, maar wensen liefst een goede opvolging van uw probleem. 

CONSULTATIE: VACHTCORRECTIES

 

We kunen het niet onder stoelen of banken steken, nieuwe trimsalons rijzen de laatste 10 jaar als paddestoelen uit de grond.  Helaas is de kwaliteit van vele hondentrimsalons niet meer wat het hoort te zijn en is het een zoektocht geworden om een bekwame trimmer te selecteren uit het grote aanbod.

 

Al jaren is dit beroep een hype omdat de meeste beginners het romantische idee hebben om met hondjes te werken.  Niets is zoals het lijkt, want honden verzorgen op de juiste ethische onderbouwde wijze is geen te onderschatten job.

 

Sommige hondentrimmers gaan helaas soms vlug over naar een 'makkelijkere en/of commerciĆ«le' techniek en beschadigen hierdoor de vacht van uw hond.  Met als gevolg: structuurverandering, kleurvervaging, huidirritaties, algemene ongezondheid van de hond en vele meer.

 

Hebt U de pech opgelopen dat de vacht van uw hond beschadigt is, of hebt U het vermoeden dat hij verkeerd behandeld is geweest, neemt U zeker contact met ons op.

In onze video-reeks leert U de opbouw van de vachtsoort kennen, de behandeling die deze vachtsoort nodig heeft en hoe U deze thuis uitvoert, maar ook tips en technieken voor tand-, oog- en oorverzorging en alle correcte materialen en producten die kunnen helpen om dit uit te voeren.  De video's zijn te verkrijgen in onze webshop.